За LED екраните


Фирмата ни е създадена през 2005г. в град Варна.

От есента на 2011г. започнахме да работим в сферата на дигиталната външна реклама.

През лятото на 2012г. монтирахме първите си два LED дисплея (електронни видео бордове с размери 2.75м*1.60м) за външна реклама в центъра на Слънчев бряг (алея Кубан).

През следващата година вече разполагахме с четири LED дисплея в центъра на Слънчев бряг (алея Кубан и крайбрежна алея – нови екрани с размери 4м.* 3м.), а от есента на 2013г. предлагаме още две съоръжения в центъра на Варна. (Бул. Осми Приморски Полк №76 – с размери 3м.* 2м.)

През лятото на 2015г. оптимизирахме и разнообразихме още повече предлаганите от фирмата съоръжения. Подобрихме видимостта на единия от екраните (4м.* 3м.) срещу хотел Кубан в центъра на Слънчев бряг, а другият (4м.* 3м) от крайбрежната алея на комплекса преместихме на светофара срещу борса „Жанет“ в Несебър, на международния път между Бургас и Варна. Видимостта там е отлична и пътниците от автомобилите, които пътуват към Бургас и Варна обикновено прекарват около 60 сек. на червен светофар, виждайки рекламите, които излъчваме.

От месец май 2019г. можете да използвате и най-новото ни съоръжение - LED екран с размери 6.60м*4.00м, който изградихме на светофара срещу борса „Жанет“ в Несебър, на международния път между Бургас и Варна. Борда е изграден на мястото на стария ни борд от 2015г, желанието ни е да дадем на клиентите си възможност да излъчват рекламите си на по-ново и много по-голямо съоръжение, за да могат пътуващите в региона още по-добре да виждат рекламните послания.

От лятото на 2019г. разширихме броя на локациите си в центъра на К.К. Слънчев бряг. Вече предлагаме на алеята между хотел Кубан и плажа (Flower street) три екрана с размери 4м.*3м. (двустранен LED екран в градинката пред хотел Кубан, и екран върху ресторант Амора). Предлагаме и още два екрана, които се намират на същата алея Кубан, на най-близката сграда до кея и плажа с размери 2.75м*1.60м.

От месец Декември 2019г. вече можете да използвате най-новото ни рекламно съоръжение в гр. Банско. Намира се на светофара на ул. "Глазне", срещу Гранд Хотел Банско и работи целогодишно. Размера му е 5.50м. * 3.20м.

Всички рекламни видео екрани които предлагаме, са с голяма разделителна способност и ярки цветове, те постигат чудесен образ през деня и през нощта.

Видео билбордовете могат да възпроизвеждат всякакъв вид изображения като видео, презентации, снимки, анимации, текст, графики, таблици и разбира се телевизионни предавания на живо.

Компанията предлага постоянна поддръжка на предлаганите съоръжения, професионално пълно рекламно обслужване, както и адаптация на Ваш вече съществуващ рекламен клип.

Предлагаме и възможност да закупите Ваш LED екран, който да монтираме, обслужваме и управляваме, за да показвате най-новото и най-доброто от Вашия бизнес!

Очакваме да се свържете с нас!

С уважение,

екипа на LED рекламаЕфективност на външната видео реклама.

1. Максимално въздействие Проучванията показват, че 94% от хората, които минават покрай този тип видео екрани, могат да си спомнят какво са видели. Само 34% от хората, които минават покрай стандартни, статични билбордове биха могли да направят това. Доказано е, че видео екраните са 6 пъти по-ефективни в сравнение със статичните билбордове, печатната и радиореклама.

2. Динамичност, гъвкавост и контрол Свързани към интернет и контролирани посредством специализирани програми, дисплеите могат да променят излъчваните изображения във всеки момент и в реално време. Вече можете да променяте вашите ежедневни промоции и специални предложения смело, със сигурността, че голям брой от потенциалните ви клиенти ще разберат за тях навреме. Освен това нямате ограничение в броя на излъчваните съобщения Нито една друга външна медиа не може да предостави такъв контрол

3. Уникална ефективност Всеки вижда вашата реклама; Не може да бъде спирана или пускана, или просто захвърлена/като флаер в коша/; Показва вашата компания, вашето лого и запазена марка пред хората в момент, в който те са готови да вземат решение. Висока степен на запомняне.

4.Достъпност до всички аудитории Контактът със зрителите на Вашите реклами се извършва в тяхното ежедневие – той е спонтанен, непринуден и ненатрапчив. Вие достигате до всички аудитории без ограничение в пол, възраст, интереси и т.н. Тук липсват дистанционни, с които лесно може да бъде сменен канала.

5.Ниска продуктивна цена Вече няма нужда да плащате за скъпоструващите печат, транспорт, монтаж или други подобни разходи, свързани с рекламирането при стандартния статичен билборд. Към видео екраните могат да бъдат адаптирани всякакъв вид съществуващи до този момент ваши реклами и да се добавят множество съобщения, които да променяте лесно и бързо без да се налагат повторни разходи за печат.

6.Непосредствено пускане на Вашата реклама в обръщение Вместо да чакате седмици наред за изработката,дизайна и печата на традиционния билборд, вашите клипове и съобщения могат да бъдат пуснати за излъчване на видео екраните за броени минути.

7.Високо качество Висока резолюция и ярък контраст на изображението през деня и през нощта, което прави вашата реклама изключително забележима по всяко време на денонощието. Можете да излъчвате всичко – от обикновен текст и снимки до телевизионни програми, концерти и събития на живо.

8.Видео клипове Статичните реклами могат да бъдат пуснати навсякъде, почти без ограничения. Ето защо ние ви съветваме да използвате движението във вашите реклами, привличайки по този начин максимално зрителско внимание. Ние също можем да Ви помогнем при дизайна и изработката на такъв тип реклами и рекламни съобщения.


ОБЩИ УСЛОВИЯ за реклама на LED екрани