Видео LED екрани във Банско


Вижте по-голяма карта

Контакти

Бул. "Царица Йоанна" 15

София, България

0897 93 73 55

office@led-reklama.com


Екран 1§2
Размер на всеки от екраните 4м. / 3м.

София екран 1


Екран 1§2
Размер на всеки от екраните 4м. / 3м.

София екран 1
Екран 1§2
Размер на всеки от екраните 4м. / 3м.

София екран 1Екран 1§2
Размер на всеки от екраните 4м. / 3м.

София екран 1
........................................................................................................................................................................................

Предлагаме Ви да рекламирате на едно от най-ключовите места в гр. Банско - точно срещу начална станция на ски лифт Гондола!

Вашата реклама достига всеки ден до хиляди туристи, които желаят да използват кабинковия лифт или паркират автомобилите си, за да се разходят в региона на Банско.

Екраните са с размери 4м. / 3м. и се виждат много добре от всички, които чакат на опашка, за да използват лифта, от огромния автомобилен паркинг, от гостите на хотел "Кемпински", и останалите класни заведения в региона на начална станция.

На туристите и автомобилите им се налага да чакат дълго време, за да използват туристическите услуги и многократно могат да виждат рекламите Ви.

Ние не просто ще излъчим вашата реклама, на това място тя ще бъде атракция!

Доверете ни се и нека заедно да извървим пътя до успеха.

Една от най-горещите точки в най-големия зимен курорт на Балканския полуостров Ви очаква. Дайте живот на рекламните си послания и покажете бизнеса си в движение!

Разгледайте нашите ценови предложения и побързайте да ни потърсите, за да резервирате Вашето място на електронните рекламни дисплеи!